Prodaja Vila, Hurghada, Red Sea, Egipat, Mubbarak 6

Prodaja - Cod. 38069

  • Tipologija: Vila
  • Područje: 800 m²
  • N° soba: 6
  • Kat: 2

Riječ je o jednoj polovici dvokrevetne vile. Potpuno je ograđena željeznom ogradom od cca 700 m2, popločana i obrubljena zelenim trakama, grmljem i drvećem. U vrtu se nalazi veliki bazen, kao i broj sjedala s drvenim fiksnim suncobranima. Iza bazena je velika sjenica. Dalje u vrtu pola otvorena, ali pokrivena garaža s kliznim vratima. Iza kuće je pristup zajedničkoj tehničkoj prostoriji s pumpama za vodu i sušilicom za ronilačku opremu. U vrtu se ispire oprema za ronjenje.
Pristup kući kroz velika staklena vrata s željeznim ogradama. Dvorana s podom od prirodnog kamena i stubištem na 1. katu. Vrata za pristup velikom spremištu ispod stepenica koje sadrže perilicu rublja. U prizemlju se nalazi ulazna vrata. Apartman u prizemlju površine 100m2, 2 spavaće sobe, 1 s velikim ormarom i sefom. Velika kupaonica, lijepo popločana, s WC-om, odvojenim tušem, umivaonikom i jacuzzijem. Američka kuhinja s velikim hladnjakom i električnim štednjakom s pećnicom. Dnevni boravak s televizorom ravnog ekrana. Sve sobe imaju klima-uređaj. Svi podovi od prirodnog kamena.
 
Preko stepenica u hodniku na prvom katu, isti apartman kao što je gore opisano.
 
Preko stepenica u hodniku na prvom katu stižete na veliku krovnu terasu od 100 m2, s odvojenom kupaonicom s tušem, WC-om i umivaonikom. Odvojeni bojler za ovu kupaonicu. Na krovnoj terasi je natkriven mramorni luksuzni jacuzzi za 4 osobe. Krovna terasa također potpuno popločana prirodnim kamenom.
2 velika satelitska antena na krovu iznad terase. (To nije na krovnoj terasi već na krovu iznad).
Sva zemljišta u potpunom vlasništvu. Vanjski zidovi u ovom trenutku zahtijevaju novi posao. Ovo još uvijek radim za prodaju.
Cijela se isporučuje potpuno namještena, sa svim električnim uređajima do i uključujući ručnike. I dalje se uklanjaju samo osobne stvari.
Potpuno prenosiva.
 
Cijena cjeline je 145000 € = bankovne transakcije mogu proći kroz nizozemskog notara putem računa treće strane, nakon čega javni bilježnik prenosi taj račun nakon što su svi dokumenti riješeni u Egiptu.

ZABILJEŽENI POSJETI ZA MJESTO OVU NAJAVU

Posjeti podijeljeni prema državama posjetitelja

Promjena intervala podataka

Upit u vezi ove nekretnine


REALIGRO FREE ADVERT
Želim primati obavijesti o sličnim ponudama
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Poništi
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB